torstai 19. syyskuuta 2024

Ruokavirasto

 Tänään sain sitten tuloksen ruokavirastosta ja se kertoo, että Mincalla on vieläkin giardia. Huomenna saadaan siihen lääkitys. Lääkkeenä on vahva antibiootti ja hieman sekin pelottaa, mutta nyt ei ole vaihtoehtoa vaan on pakko mennä näillä lääkkeillä. Mincalla on tukihoitoa suoliston terveyteen ja ennalleen palauttamiseen joten toivon että tästäkin selvitään. Vähän on Mincalla vaikeaa tämä elämän alkutaival. Onneksi meillä on enkeleitä mukana elämässä auttamassa 💖.

Kaverukset lepäilevät yhdessä.

Rose´on kyllä niin ihmeellinen koira kun Minca on kipeä ja kakkaa pihalle pahanhajuista kakkaa niin hän ei suostu menemään pihalle eikä myöskään mene Mincan lähelle. Vasta kun kaikki kakat on varmasti poistettu ja pihan alue puhdistettu kaadettu vettä päälle ettei vain ole mitään näkyvissä niin hän menee ulos ja kiertää paikan kaukaa.


Minca on voinut olosuhteisiin nähden tänään hyvin sillä seurauksella että meidän suurissa tuijissa piilossa olevat kausivalot ovat yllättävällä tavalla löytyneet pihalta silputtuina 10 cm pätkiin. Tuossa kuvassa Minca harkitsee kiipevänsä tikkaita pitkin katolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti