tiistai 3. syyskuuta 2024

Pieni muruni

 Pieni Minca alkaa olla oma itsensä. Itseäni kyllä jännittää, että ollaanko päästy eroon tuosta pöpöstä, kun kaikkialla pelotellaan että siitä on vaikea päästä eroon, no jos ei niin jatketaan torjuntatoimia. Nautitaan nyt ainakin tästä päivästä, sillä viimeisetkin matot on saatu pestyä, nyt on vain jäljellä pyykin selvittely, taitaaa huomenna mennä silittämiseksi ja taitaa joutua silittämään muutakin kuin Roseá ja Mincaa. 


En tiedä miksi Minca alkoi vihaamaan noita pörröpetejä, sillä tänään kun olin pesemässä mattoja niin Minca päätti tuhota oman pörröpedin, no nyt ei ole pörröpetejä, mutta onneksi vielä petejä riittää.


Rose´oli tänään taas tylsällä tuulella eikä halunnut leikkiä vaikka MInca vei hänelle käärmettä.


Nyt pitäisi sitten alkaa pienissä annoksissa  opettelemaan oman ruuan syöntiä, mutta mennään varovasti että ei tulisi takapakkia vaan vatsa ehtisi tottua hiljalleen. Minca kyllä rakastaa tuota gastroinitial ruokaa ja se on vatsa ystävällistä, mutta ei sitä voi ikuisesti syödä maksaa 5 euroa purkki ja päivässä menee 5 purkkia 😁, on nyt syöty sitä 5 päivää ja jatketaan nyt vielä muutama päivä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti