keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...


oi jospa oisit saanut olla mukanaa. Meillä oli tänään tosiaan mukava päivä. "Karkasin" tänään hieman aikaisemmin töistä sillä meille oli tulossa vieraita Nokialta ja sieltähän se Max saapui, olipa todella kauniin tumma uros ja niin kiltti ja tottelevainen. Max ihastui Milana siskoon todella kovasti varsinkin Milanan korviin. Äiti Bella näytti poikansa rinnalla "kääpiökoiralta". Max tapasi myös kaimansa toisen Maxin, eli meillä oli kolme sisarusta paikalla.



Sisarukset tapaavat sisko ja sen veli


Tankkaus käynnissä



Tämä on tosi kivaa..



Koiralla oma vesisänky.



Nokian Max osoittatui aikamoiseksi vesipedoksi.



Max & Max



Kiitos vierailusta teitä oli tosi hauska nähdä.


Kun Nokian Max lähti niin melkeimpä samalla portin avauksella sitten saapuikin Tampereen Mooses. Taas oli sisko Milana ja äiti Bella ihmeissään kun komea nuori uros asteli rohkeasti portista sisään. Ystävällisesti otettiin Mooseskin vastaan ja taas alkoi leikit pihapiirissä. Mooseksella on kyllä hieno ja tottelevainen luonne ja kaunis mustamaskinen pää.





Max & Mooses



Rantaleijona "Pasi" päätti aloittaa koirien uimakoulun, koululaiset kerääntyneenä open ympärille, mutta kuinkas sitten kävikään?



Ketä nauratti ja mihin hävisivät "oppilaat" ja mitä löysi opettaja?



Nyt kyllä väsyttää tuumii Mooses.


Toivottavasti rantaleijona "Pasin" pöksyt pysyvät ylhäällä, koska meidän terasilla roikkuu sellainen punainen juttu missä on kiiltävä metalliosa toisessa päässä. Tervetuloa uudelleen, meillä kaikilla oli niin hauskaa, että taitaa naurattaa vieläkin. Tällaisen koiramaisen hauskan päivän saimme tänään viettää, että voi olla hauskaa nähdä noita Bellan lapsia ja nähdä kuinka kauniita ja isoja poikia niistä on tullut. Maxilla (Nokia) ja Mooseksella oli todella upean väriset turkit niin tummat ja samalla niin kaunista punaista joukossa. Meille tehdyissä vierailuissa on yksi yhteinen piirre, aina kun meiltä lähdetään kotiin mukana on jotain märkää ja rapaista ja niin kävi nytkin Nokialle lähti märkä koira ja Tampereelle märkä isäntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti