lauantai 4. heinäkuuta 2009

Tuusulan näyttely ja Oliver


Tänään aamutuimaan noustiin reippaasti ylös ja suunnistettiin kohti Tuusulan kesänäyttelyä, matkaan mukaan lähtivät Luna ja Milana,molemmat jo kokeneita matkustajia. Perille päästyämme ,kuului iloinen huuto Arja ja siellä jo Moose poika meitä odotteli ja olipas siellä komea nuori uros meitä vastassa. Milana ja Luna tervehtivät Moosea iloisesti ja kyllä sisarukset toisensa heti tunsivat. Pölyä nieleskellen odoteltiin kukin omaa vuoroamme, pölyä tosiaan hiekkakentällä riitti kun pieni tuulenvire ja koirien töppöset itä nostattivat. Tuomarina näyttelysäoli Marianne Holm. Ensimmäisenä kehään meni Moose ja jihuu ERI oli tuomisina ja upeasti oman luokkansa voitto.



Belunan Kingly Moriz "Moose"


Arvostelu: Erittäin hyvin kehittynyt, voimakas ja hyvin urosmainen. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää, kaunis kaula, voimakas raajaluusto, tasapainoiset kulmaukset, tilava runko, erinomainen karva.


Minulle kävi todella nolosti olin ottanut ainakin 50 kuvaa Moosesta ja sitten selvisi, että olinkin ottanut 50 kappaletta videleikkeitä kesto yksi sekuntti, apua, että olen tyhmä ja sokea. Onneksi Oliverin perheen kamerasta löytyi Moosenkin kuva jonka sain käyttööni. Niin Moosen lisäksi tapasimme näyttelypaikalla Oliverin perheen joka oli tullut katsomaan aikuisia leoja.



Tässä sitten mennään Milanan kanssa ympyrää EH



Tässä odotellaan arvosteluun pääsyä



Tuusula lämpöä ja hiekkaa sekä koiria.


Luna oli myöskin näyttelyssä, mutta Lunan esiintymisestä onkin sitten muistona vain videoleikkeitä ja toki ERI2. Löysimpä kuitenkin yhden kuvan Lunastakain.



Oliverin perhe jaksoin pinintä tytärtä myöten odotella meitä ja näyttelyn jälkeen lähdettiin heidän kotiinsa tapaamaan pikkuista Oliveria, siellä meitä odottikin sellainen vauhtiveikko että Luna ja Milana olivat aivan hämmästyneitä. Oliver oli tosi söpö pentu, rohkea ja avoin ja kasvanut tosi kauniisti.



Ketäs tuolta tulee?



Milana ja Oliver



Leikitäänkö



MIlana ja Oliver



Täällä huutaa Oliver, tule leikkimään.



Kaksi kaunotarta.



Hei hei oli kivaa leikkiä.



Luna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti