sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Luna oli ROP Karjaalla


Tänään lähdimme aamulla Milanan ja Lunan kanssa Karjaan näyttelypaikalle. Perille päästiin ja vastassa meitä oli paljon koiria,ahtautta ja läheistä tunnelmaa. Päivä ei alkanut ihan hyvin, koska huomasin, että yllätykseksi itsellenikin olin ilmoittanut Milanankin avoimeen luokkaan, pitäisi olla tarkkana kun ilmoittaa useamman koiran, että nuo ruksit mensi oikeisiin ruutuihin, no emme antaneet sen tahtia haitata, vaan Harrykin lähti kehään Lunan kanssa ja minä Milanan. Harry ja Luna saivat ERI 1 ja PN 1 ja lopputulosena olikinkin sitten ROP ja Lunan toinen serti. Arvostelun antoi Carin Åkesson Ruotsista, jolla oli kieltämättä aika tiukka arvostelulinja, koska kukaan uroksista ei saanut ERI:ä eikä VSP:ä jaettu lainkaan. Nartuissa oli kaksi ERI:ä ja toinen niistä oli meidän Lunalla. Että olen iloinen.



leonberginkoira -Leonberger (13) (ote Karjaan tuloslistalta)
Tuomari - Judge: Carin Åkesson Ruotsi
ROP - BOB
Khaimas' Lightning Luna (Söderholm Arja, Lieto as )
SERT - CC narttu - bitch
Khaimas' Lightning Luna (Söderholm Arja, Lieto as )



Oikean tyyppininen ja hyvän muodokas narttu. Tummat silmät ja hieno ylälinja liikkeessä. Hyvä turrkki ja rinta. Liikkuu pitkällä askeleella. (Käännös arvostelusta perustuu huonoon ruotsinkielen taitooni).



Harry ja Luna kierroksella.



Hienosti Harry hoiti homman Lunan kanssa. Täytyy varmasti olla nyt oikein kiltti KePolle kun hoiti homman noin hienosti.



Kehää jouduttiin odottelemaan sillä aikatalut eivät ihan pitäneet paikkaansa.


Näyttelyssä tavattiin myö Diwan lapsi Veeti, joka olikin tosi iso poika ja niin iloinen ja ystävällinen. Oli tosi kiva tavata ja Diwa mamma lähettää paljon terveisiä pojalleen.



Veeti Diwan lapsi.


Kotimatkalla pysähdyttiin Perniössä moikkaamassa Nadaa ja Ziraa. Sisarusten jälleen näkeminen on aina yhtä iloinen, Zara hieman tutkaili onko kaikki ihan kunnossa kun tuollaisia vieraita narttuja ilmestyy yksi kaks pihamaalle.



Siskokset Nada ja Milana



Älä Nada kutita



Olipa hieno vilvoittelupaikka tuumivat meidän tytöt.



Pussataanko tuumii Nada, mutta aina nuo miehet ovat vastahakoisia.



Juna Milana, Zira, Luna ja ulkopuolelle jäi Nada



Belunan Kingly Madonna "Nada"



Lopuksi Lotta esitteli meille Rontti-kissan. Kiitos Arja herkuista ja hauskasta juttu tuokiosta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti