lauantai 31. elokuuta 2013

Kovan päivän ilta

Olipas aika rankka päivä tänään, kaksi rampaa pakkasi 120 kg lihaa ja 150 luita, sattui sinne ja sattui tänne, mutta nyt on kaikki pakattu ja jokainen on saanut omansa.  Koirille on ruokaa nyt jouluun asti ainakin ja se on hyvä asia. Pilvi on syönyt kuormasta ja nukkuu vatsa pystyssä. Kiitokset apujoukoillemme Harryn siskolle ja tyttärelle, jotka tulivat pakkaamaan auton ja purkamaan taas toisessa päässä siitä emme olisi KePon kanssa selvinneet. Kiitos pyös teurastamon henkilökunnalle jotka auttoivat meitä ja pilkkoivat isot luut valmiiksi koska KePo ei siihen tällä hetkellä pysty ja minä en kuulemma saa käyttää "luusahaa", miksiköhän en?
Mutta Mäntyharjulta tuli iloisia uutisa siellä Belunan Kingly Mario "Pontus " oli osallistunut näyttelyyn ja menestynyt vallan mainiosti tiukan tuomarin arvioinnissa. Tuomarina oli Haapiainen-Liikanen Auli



  Arvostelu: Vaikuttavan turkin alla on terverakenteinen hyväluustoinen uros. Urosmainen pää. Hyvä ilme. Oikea purenta. Pientä pehmeyttä selässä. Vahva rajaaja luusto. Hyvät tassut. Liikkuu hyvin kun haluaa. Ja sijoitus avointen urosten 2 ja ERI. Hienon arvostelun poika oli saanut. Onnittelut hienosta menestyksestä.
Nuuskijat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti