tiistai 20. elokuuta 2013

Iloitkaa hyvistä hetkistä.

Ei pelkästään meillä ole ollut surullisia tapahtumia, aamullasaintiedon, että pitkäaikaisen blogiystäväni koira on siirtynyt sateenkaarisillan tuolle puolelle, siinä ei sanoilla ole merkitystä on vai suunnaton ikävä. Hyvää matkaa ja terveiset Lunalle, Diwalle ja Bella mummolle.


Iloisempiakin asioita on tapahtunut tänään Jyryn kuulumusia sain ihastella oikein kuvien kera. Jyry poika on ollut mökkeilemässä nais seurassa.
Jyryllä pisin kieli mitä olen koskaan koiralla nähnyt.

Tyttöystävä.

Välillä levätään yhdessä

Sitten nuuskitaan yhdessä

Kyllä maalla on mukavaa

Jyry

"Siskonpeti"

 Kiitos kuvista kiva nähdä, että pojalla on hauskaa seuraa ja leikkikavereita. Hyvin näyttää yhteiselo alkaneen sujua. Sitten meillä on Romeo joka on alkanut säilöä syksyn satoa ja se säilötään tietenkin Romeon omaan vatsaan.


Nammm

Nää on kaikki mun
Romeo
Sitten sain pitkästä aikaa ihania leijona kuvia Topista ja Taavista sekä heidän pikku ystävästään.
Topi

Suuri leijona

Vallu
 Tähän on aivan pakko laittaa pieni katkelma Tarjan kirjeestä, olen nauranut tätä  koko päivän, Tarja kertoo tässä Vallu kissan hiiren metsästyksestä.
 Vallu oikein tyytyväinen oloonsa pihakissatarhassaan ja metsästelee kaikenmaailman öttiäisiä ja HIIRIÄ. Kerran viikossa ainakin kuuluu yöllä kviik-kviik ja kissalle on koko yöksi hupia kun jahtailee saalistaan, jonka tuo sisälle, sisällä kun ei  pääse karkuun niinkuin pihalta. Ei mua haittaisi, ihan mukavaa että Vallulla on äksöniä, mutta Topi-parka; kun ensimmäinen KVIIK kuuluu, Topi tulee herättämään mammansa kertoakseen että täällä on sisällä nyt ihan hirvee peto joka sanoo KVIIK ja tässä tarvitaan kyllä nyt mamma apuun. Meidän kevyt 80 kiloa pelkää näet hiiriä. Usein joudutaan sitten lukitsemaan itsemme (mamma + koirat) makuuhuoneeseen ja laittamaan vielä pyyhe oven rakoon, että Topilainen voi jatkaa uniaan. 
Taavi

Topi vartiossa, että Taavin uintiretki sujuu hyvin.
Kiitos terveisistä ja kuulumisista ja ihanaa kuulla välillä hyviäkin uutisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti