sunnuntai 18. elokuuta 2013

Metsässä Kukko ja Karhu

Kyllä taas tänään tuli niin vihaiseksi kun oltiin lenkillä ja mentiin pitkästä aikaa tuonne toiselle puolelle olevaan metsään missä isot pojat käyvät leikkimässä sotaa. Viime viikolla kuulin taas paukuttelua sieltä suunnalata, no niin pojat oli olleet leikkimässä ja pitkin metsää lojuivat oluttölkit oli Kukkoa ja Karhua siellä sun täällä kauniin luonnon keskellä. Onnistuipa BB saamaan kuonsakin vihreäksi maalista. Miten voika ihminen jättää jälkeensä moisen sotkun, siinä ei ollut sitten ajateltu muita luonnosta nauttioita tai luontoa sitten yhtään.
Kuonossa on sitten vihreyttä.
Bianca poseeraa

Apua BB ppäätti mennä yllättäen uimaan anteeksi, ei ollut tarkoitus uittaa koiraa lammessanne.

Meidän piti vain ottaa kauniita kuvia tässä reunalla.
Timantteja lehdillä

Syksy on täällä.
 

2 kommenttia:

  1. Niimpä, mettist löytyy ihmisten roinii melkeen joka lähtöön. Koirain kans ollaan keskel mettää nähty akkui, mikroaaltouuni, pesukone, sohva, patjoi, polkupyöränrunkoi, metallitynnyreit, autonraato ja ruostunu piikkilankakasa muutamii mainitakseni. Aika järkkyy luonnon roskaamist. Vaiks tosiaan karvat nousee pystyyn jo pelkäst kaljatölkist. Miks se on niin vaikeet vied omat roskat mennessäns?
    Sanni pruukas nuorempan keräil ojist kaikki mahdolliset roskat. Joskus parin kilsan lenkilt saldo ol muovipussillinen. (Ehkä oon joskus kertonukki tään.)

    VastaaPoista
  2. Äskeisen siis lähetti SANNI & Eija

    VastaaPoista