perjantai 16. toukokuuta 2014

Kakkatieteentohtori tiedottaa

Että tämä päivä on tuonut helpotuksen minulle ja ennen kaikkea Biancalle. Tänään päivällä kun BB uudelleen röntgen kuvattiin niin suolistossa oli enää 5 kakkakimpaletta ja nekin olivat lähellä poistumisaukoa. Kun tultiin kotiin lääkäriasemalta, missä BB oli koko päivän tarkkailussa ja hoidossa niin sieltä pullahti kaksi komeaa klimppiä ja siis kolme vanhaa kakkaa on enää suolistossa ja kyllä me ne pungerretaan ulos. BB on iloinen ja todella väsynyt. Eläinlääkäriasemalla sanottiin että aina kun veivät BB:n ulos niin hetken päästä koira tapitti silmiin ja tuntui sanovan viekää mut sisälle ja antakaa mun nukkua.
 Kyllä mieltä lämmitti todella kovasti tuo huoli mitä koko Univet Vettorin henkilökunta tunsi ja tänään kun mentiin hakemaaan BB niin eräs hoitajista sanoi, minä kysyin heti aamusta kun työvuoroni alkoi onko kakka tullut ja kun kuulin että on tullut niin soitin heti kaikille vapaavuorolaisille ilouutisen.
 Bianca on saanut nyt hieman ruokaa ja kuorsaus vain kuuluu tuolta eteisestä kun nukkuu todella rauhallista syvää unta. Helpotusken tunne mikä minut on vallannut näiden hirveiden päivien jälkeen on ihan käsin kosketeltava olen niin väsynyt mutta samalla onnellinen. Sitten tähän laitetaan hienon Pontuspojan kuvat jota sain tuolta fb napattua itselleni, toksi Vesan luvalla.
Pontus

Ihana Pontus
Toivotaan aurinkoista ihanaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti