perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannusaatto

Pilvi voi hyvin ja on erittäin energinen ja vaikka kuinka yritän pitää rauhallisena, niin lopputulos, on että kumpikaan emme enää ole rauhallisia. Toivottavasti ne tikit uolla Pilven sisällä ovat rautalangalla ommellut sillä tätä koiraa ei pidetä rauhallisena. Kävimme tänään ostamassa Pilvelle pari uutta bodya. että saamma pesuun toisen välillä. Pilven koko on 96 cm. Aamaulla kävimme torilla ostamassa mansikoita ja herneitä ihania kummatkin sitten syötiin savustettua kalaa ja salaattia ja uusia perunoita ja juotinn hyvääv iiniä. Sauna on kohta lämpimänä ja sinne suunnistamme seuraavaksi. Koko päivän ovat soineet tangon sävelet ja juhannustunnelma on aivan ihana.
Pihalla kukkivat kukat ja olemme käyneet keräämässä villejä luonnon kukkia maljakkoon. Kyllä juhannus on hienoa aikaa.
 Harry kävi aamulla laittamassa juhannuskoivut ja ne ovat tosi kauniita tuossa ovi aukossa. Koirat avustivat tietenkin moista touhua ihan mielellään.
 Laitoin aamulla vakuutusyhtiöön (If vakuutus) netin kautta selvityksen kuluista Pivlen leikkauksesta joka maksoi noin 700 euroa. Yhdentoista aikaan minulta pyydettiin sähköpostilla liiteitä kuluista ja valokuvasin kuitit ja lähetin liitteenä If:lle , äsken katsoin että oli tullut sähköpostia , että korvaus on maksettu, todella kätevää ja helppoa.
Minulla on kaksi tällaista pnesasta isoa sellaista, tietääkä joku mistä aksvista on kysymys? Ovat kauniita keltaisia kukkia täynnä.
Koiratkin ovat nauttineet salaattia ja syöneet heiniää, vain tietty heinä kelpaa ja sitä sattuu nyt sitten aksvamaan minun kultapallopuskan juurella.
 Minun ihana BB:ni , vaikka aina en tiedä onko tässä koirassa kaksi koiraa nimittäin Diwa ja Bianca, aivan uskomattoman paljon samoja asioita BB tekee kuin Diwa teki ja muistuttaa ulkomuodoltaankin niin paljon Diwaa, sama läheisriippuvuuskin on puhjennut mikä Diwalla oli minua kohtaan. Joskus aivan kamala ikävä Diwaa kun katsoo BB:tä.
HVYÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE BLOGI YSTÄVILLE.

2 kommenttia:

  1. Hyvää Juhannust kasvattaja-mammal + Belunan poppool toivottelee Sanni, Nelli, Eikku & Jukkis.
    ps. Sun upea pensaas on varmaanki kultasade.

    VastaaPoista
  2. No niimpä onkin, kukkii nyt ensimmäisen kerran.

    VastaaPoista