lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kurssipäivä

Tänään oltiin taas opiskelemassa koirien pelkoja, oltiin uudessa paikassa  tuolla Vanton tilalla. Kaunis paikka (kamera kotona). Huomenna otan kameran mukaan niin saa kuvia lampaista, pupuista ja heposita. Kyllä noilla koirilla on paljon erilaisia pelkoja, on geneettisiä pelkoja ja opittuja pelkoja. Pelont näkyvät koirassa monella tavalla, Yksi yleisimmistä peloista minkä ihminenkin huomaa on eroahdistus, eli pelko olla yksin, sen ihminen huomaa usein koska koira saattaa tuhota kodin irataimistoa, pissata sisälle, haukkua, ulvoa, oikeastaan tehdä ihan mitä tahansa ei toivottua ihmsien kannalta.
 Kun on kysymys koirien peloista niin silloin hoitotoimenpiteinä on siedättäminen. Tärkeintä on kuitenkin estää pelko.
 Koirat voivat pelätä omaa omistajaansa, muita ihmisiä, lapsia, toisia koiria, lintuja, ääniä, erilaisia pintoja, hajuja, autoja, polkupyöriä, yksin jäämistä, nyt joitakin mainitakseni.
Jos ihminen huomioi  jo koiran siinä vaiheessa kun koiraa jännittää niin jännitys voidaan estää muodostumasta peloksi. Miksi koiralla sitten on niin paljon pelkoja, no koska sen lisäksi että koira on sekaravintoa syövä peto niin koira on myös saaliseläin. Omat koirani ovat siinä onnellisessa asemassa, että niiden emäntä pyrkii aina huomioimaan koiriensa jännittämisen, niin että niiden ei koskaan tarvi pelätä mitään. Tarjan sivuilta nappasin nämä kaksi leijonan metsäsätäjää.
Paloma ja Betu

Leijonan metsästäjät
Löysin kuvia myös Johannan sivuilta Oliverista ja Oscarista.
Oliver

Kieli putoo

Oscar

Oscar ja Oliver

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti