torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi vaihtui

No niin saatiin vuosi vaihdettua, ei ihan sillä lailla kun olisin toivonut ja  miten olin ajatellut. Koirien osalta tuo klo 18 alkanut paukuttelu sujui aika hyvin, sillä kun paukuttelu oli vielä satunnaista niin vain Milana halusi tulla sisälle kuuntelemaan musiikkia ja jyrsimään luita, hieman myöhemmin kun paukuttelu tuntui kiihtyvän tulivat muutkin koirat herkuttelemaan ja kuuntelemaan musiikkia. Kaikki oli rauhallista ja Harry oli avannut kuohuviinipullon ja kaatanut meille lasilliset. Silitttelin siinä koiria ja harjailin vatsakarvoja ja silloin sen löysin  nisän vieressä tai oikeastaan yäpärillä oli patti aika suurikin ja vaikka kuinka tutkin ei patti mihnkään hävinnyt. Vaikuttaa ihan selvältä nisäkasvaimelta, siihen hävisi juhlatunnelma. Kävin kaatamassa kuoharipullon viemäriin, tinat odottavat edelleen tinaamista taitaa jäädä ensi vuoteen.  Lunallahan oli aikoinaan agresiivinen nisäkasvain ja Luna sai elinaikaa vain puoli vuotta, mutta rakas Lunanihan teki ihmeen ja selvisi ja eli sen jälkeen vielä yli 5 vuotta, mutta voiko ihme sattua samaan perheeseen kaksi kertaa????? Nyt vain odotan , että saan ajan ja päästään tutkimuksiin.
Isäni sairastaa ja odottaa kiireellisenä pääsyä leikkaukseen, menemme huomenna veljeni kanssa käymään Porvoossa häntä katsomassa.
Vauvoilla kaikki hyvin ja ovat leikkineet tuolla sateisessa asäässä isojen koirien kanssa koko aamun
Kyllä olen niin onnellinen näistä muruista.
Uuden vuoden kunniaksi päätin tehdä koirilleni puuroa , siis minä joka en juurikaan puuroja keittele, ostin oikein kaupasta kirien puuroaineksia ja sitten joukkoon jauhelihaa ja uuniin hautumaan , olleet khta kaksi tuntia ja nyt jo tuntuu tuoksu tulevan tännekkin. EI EI älkää huolestuko puuro ei ole palanut pohjaan.
Lisää vain vesi ja jauheliha

Saapas nähdä kuinka maistuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti