keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ensimmäinen kerta

Tänään se siten tapahtui ensimmäisen kerran pieniltä leikattiin kynnet. Homma sujui aika näppärästi, tosin pennut olivat juuri syöneet ja lähes unten mailla.

Tänään huomasin hassun asian pennut tukivat alustatoittan tosi tarkasti ja silloin sen huomasin että mitä siellä oikein tapahtui.
Pennut olivat keksineet, että peitot täynnä nisiä ja aloivat lussuttaa niitä, no maitoa taisi tulla aika vähän ja nyt onkin peitot vaihdettu toisiin. Kaikkea voi keksiä viikon vanha koiranpentu, odottakaa vaan uudet perheet täältä tulee sellaisia touhutiinoja ja puuhapetejä että teillä on vielä monta kertaa hauskaa.
Äidin tassun suojassa


Onkohan suvussa mäyräkoiria

Sukurakkaita me ainakin ollaan

Pehmot on niin mukavia unikavereita

Hups mä putosin alas

Vainukoira

Äiti mä rakastan sua.

Tänään sitten yritettiin ottaa ensimmäiset nassukuvat porukasta no kuvia on mutta ihan en ole varma niiden laadusta. Naiset ensin vaikka valokuvaukseen joten tässä tytöt.
Lila tyttö

Punainen tyttö

Keltainen tyttö
Vihreä uros
 
Sininen uros


Oranssi uros
Siinä ne sitten olivat ensimmäiset pääkuvat, tästä lähtien pyrimme julkaisemaan niitä viikottain. Hyvä päivä kaiken kaikkiaan. Päivän yllätyksestä vastasi postipoika Pate joka toi minulle yllätyspaketin, paketissa oli postia Taigalle, pennuille, isoille koirille ja minulle. Kiitos kovasti lähettäjille piristitte päivääni ja koirat kiittävät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti