maanantai 4. toukokuuta 2015

Ensimmäinen päivä "vapaudessa"

No en tarkoita kuitenkaan että olisin ollut tiilenpäitä lukemassa vaan ainoastaan "työn raskaan raataja". Tämä päivä se vain hävisi käsistä. Aamulla veljen kanssa brunsilla sinisessä junavaunussa kauppahallissa,  ystävän kanssa shoppailua ja katukahvilassa suklaaleivos kermavaahtokaakaon kera. Koirien kanssa lenkkeilyä, aurinkoa jne. Voiko tätä ihananmpaa ollakkaan edes tuo hammaslääkärissäkäynti mikä myös oli päivän ohjelmassa ei saanut hymyä hyytymään, sillä ei sattunut yhtään, sekin oli  pieni ihme. Taigaseni vetelee sikeitä tuolla makuuhuoneen lattialla ja Pilvi vieressä, itse vain nautin olemassa olostani. 
Taiga ja mielistelijä Tosca

Mä olen mailman kiltein pieni koira ja mä niin tykkään susta että ihan halkean

Suloiset
 Tänään Taiga oli heti aamusta päättänyt tehdä vauvoille pesän mihin ne savat syntyä, se sijaitsee tarhan kopin alla sinne hiekkakuoppaan ne sitten varmaan synnytetään. Vaikea oli ollut vauvapesän rakentaminen kun puunjuuriakin oli pitänyt katkoa. Nyt on kuitenkin hieno vauva pesä valmiina.
Kuule Taiga tuo ei ole järkevä paikka niitä vauvoja synnyttää, kyllä minä tiedän, että ne pitää synnyttää tuolla pentuhuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti