tiistai 5. toukokuuta 2015

Remu

Tänään sain luvan käydä katsomasa pientä Remu poikaa ja olipas siellä suloinen pakkaus äiti Ritun kanssa odotelemassa. Nappasin nämä kuvat  Ingan  sivuilta. Katsokaa noitqa nappisilmiä. Kiitos INga aivan ihanista munkeista. PS: Ne oli ihan lämpimiä vielä.
Remu

Luulen, että tämä kuva on lavastettu, sillä en nähnyt Remua kertaakaan tässä asennossa.
 Taiga sai tänään suorastaan ahmimis kohtauksen, sillä Taiga ei ole moneen viikkoon koskenut raakaan lihaan, mutta tänään söi kolminkertaisen annoksen ja nyt pötköttää tuolla lattialla ja vain tuhina kuuluu.
Taas tuo mielistelijä lapsi on mun kimpussa.


Puutarhurit harventaa juuristosta lähtien.
Tänään oli sitten taas matolääkkeiden ottopäivä mutta eihän se maksapasteija nyt tänään toiminut ollenkaan niin kuin eilen ja toissapäivänä. Hyvä tabletit maksapasteijaan upotettu ei kelpaa. Mitäs nyt tehdään, no minä murskaan ne mössöksi ja laitan lisää tuubista maksapasteijaa no ei kelpaa. Tulee sitten mieleeni, että aamulla halusi kuitattua kalaa, joten otin kuivatun ahvenen ja sivelin sen pintaa kuorrutuksen matolääkettä ja maksapasteijaa  ja yllätys yllätys sinne hävisi. Joskus tuntuu että kyllä tässä täytyy olla todella hyvä mielikuvitus että saa jotain koiran vatsaan mitä se ei itse tiedä haluavansa.
Mulla on ihan ehjät hampaat ei tarvi kurkkia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti