torstai 10. maaliskuuta 2016

Niin paljon rakkautta

Tänään on surullinen päivä niin surullinen päivä. Tänään Tarja on saattanut viimeiselle matkalle ihanan Hessu-Hopon, Betun. Sairauden uuvuttama Betu on nyt siellä missä isukki jo odotteli poikaansa. Betu oli ainut laatuinen koira, koira isolla K:lla.
Betun elämä oli erilainen kuin monen muun koiran. Betu menetti ensimmäisen emäntänsä jo varhain. Onneksi Betu sai uuden mailman parhaan kodin ja emännänTarjan. Tarjan luona ei Betun elämästä puuttunut rakkautta siellä oli myös koirakaveri Paloma ja vielä loppuaikoina Betu sai nauttia Renonkin pentu seurasta. Betu alkoi kuitenkin olla väsynyt ja oli aika päästää sairauden uuvuttama Betu sateenkaarisillalle.
 Betu oli koira joka rakasti kaikkia ja oli kaikkien kaveri ja jota kaikki Betun tavanneet rakastivat. Koskaan en voi korvata Tarjalle sitä kaikkea mitä hän Betun eteen teki rahaa ja vaivoja säästämättä, mutta joskus ei vain ihmisen apu ole enää riittävä vaan pitää antaa rakkaalle lupa mennä. Kiitos Betun ensimmäiselle perheelle joka aikoinaan antoi kodin tuolle pikkuiselle Belunalaisille ja kiitokset Tarjalle jonka luona Betu sai viettää viimeiset vuotensa onnellista koiran elämää.
 Iso tassunjälki säilyy sydämessäni ikuisesti hyvää matkaa Betu.

3 kommenttia:

  1. Lämmin osanotto sinun suruusi ja Tarjan suruun :(
    Teitä halaten,
    Hanna

    VastaaPoista
  2. Betu kun saavut sateenkaarelle, kerrothan terveiset minulta omille koirilleni <3

    VastaaPoista
  3. Suru ja ilo ovat osa elämää ja kun suru musertaa alleen niin ystävät auttavat jaksamaan. Kiitos.

    VastaaPoista