perjantai 25. maaliskuuta 2016

Nimiäiset

Tänään oli ihmisten päivä, onneksi oli pitkäperjantai niin ehtivät koiratkin saada osansa päivän puuhista. Tänään juhlimme suvun nuorimmaista Viggoa joka vietti nimiäisiään. Hienot oli juhlat ja paljon vieraita. 
Kakku symbolisoi nimen merkitystä.
 Koirat nukkuivat tyytyväisinä kotona kun me juhlimme pikku miestä. Nyt onkin sitten kerjätty rapsutuksia, täytyyhän koiran hieman omistajaansa syyllistää kun ei päässyt mukaan juhliin. Neco poika on pistäytynyt mätsärissä ja hienosti oli ensi esiintyminen sujunut.
Hienosti sujui seisominen



Kentän reunalla oli niin paljon seurattavaa.
 
Hieman alkoi tuo puuha väsyttää


Kauniita unia murulle
Koira kertoo: Eivät isännät ole typeriä ainoastaan kovapäisiä. Esimerkiksi kerran minä nousin nojatuoliin ja isäntä antoi minulle keveän läimäyksen ja ajoi minut alas. Nousin uudestaan ja sama toistui se  ajoi minut alas. Nousin kolmannen kerran ja taas sama toistui, näin aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. MInun oli noustava tuoliin kolmekymmentäseitsemän kertaa, jotta isäntäni ymmärsi, että tahdon jäädä nojatuoliin.. Mutta sitten isäntäni sen käsitti. Muistakaa jos isäntänne on huonosti kasvatettu niin se on teidän vikanne.(Kirjasta Mitä jokaisen koiran tulee tietää isäntänsä kasvattamisesta)

 
Hyvää pitkää perjantaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti