torstai 27. lokakuuta 2016

Sirius lapset


Tänään pennut täyttävät kaksi viikkoa. Kaksiviikkoissynttäreitä on juhlittu monella tavalla eikä suinkaan kakkua syömällä. Tarjoilupuolella on ollut matolääkettä.
 Pikkuiset tähtöset ovat alkaneet myös tuikkia ja pienet ihanat silmät ovat alkaneet avautua. Ne on niin kauniit pienet tähdet. Kun sitä ollaan jo isoja koiravauvoja niin pentulaatikkokin alkoi käydä ahtaaksi ja minä en ehtinyt muuta kuin keräillä pentuja pitkin huonetta, joten tänään sitten tapahtui laajennus ja nyt on pennuilla tilaa opetella juoksemaan. Nyt Taigalla on myös enemmän tilaa hoivailla pienokaisiaan. Kynsien leikkaus oli myös päivän ohjelmassa ja huomasin että kun vatsat on täynnä maitoa niin se onnistuu ihan leikiten.
 Lapset ovat myös olleet vailla nimiä ja tänään on sitten sekin puute korjattu.Lapsosilla on nimet. Kysymyksessä on Belunan Sirius pentue ja tuo Sirius tulee Ison koirantähdistön  tähdestä, mikä on tähtitaivaan kirkkain tähti yhtä kirkas kuin 23 aurinkoa. Siriusta kutsutaan myös koirantähdeksi ja Sirius  pentueen nimessä muistuttaa niistä kuudesta pienestä jotka siirtyivät Siriukselle näille tänne jääville suojelusenkeleiksi.
Pennut touhuavat jo kovasti äipän ympärillä.

Minusta tulee isona vuoristokiipeilijä

Äiti kato mua

Mä haluun ja sen tissin se on varmasti paras
Ei kakkua vaan matolääkettä.

Uusi pentulaatikko tai sanoisin huone.
 Saanko esitellä Belunan Sirius-pentue:
 Belunan Sirius Lumo
Belunan Sirius Usva
Belunan Sirius Seita
Belunan Sirius Loimu
Belunan Sirius Hehku
Belunan Sirius Hukka

3 kommenttia:

  1. Kauniisti olet suunnitellut nimet ja muiston heistä, jotka heti lennähtivät pois.

    Kaikkea hyvää Sirius-pennuille. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat nimet pennuilla <3 kaikkea hyvää pennuille ja Taigalle.

    VastaaPoista