lauantai 5. elokuuta 2017

Ja nyt Reno

Niin kuin sanoin huonoista uutisista ei meinaa tulla loppua niin siltä äyttää yhä vahvemmin. Eilen illalla Tarja soitti että Renon lämmöt ovat nousseet ja niimpä me lähdimme sitten Renon kanssa päivystykseen.
 Renon emäntä Tarja kertoo: Olisihan sitä muutakin tekemistä keksinyt perjantai-iltana kuin eläinlääkäripäivystyksessä istumisen 😔 Renolla tulehdusarvot koholla ja lämpö 40,6 - sinne se nyt jäi yöksi hoitoa saamaan ja aamulla katsotaan tilannetta. Meidän Minimies ❤️ Ja jälleen kerran Arjalle iso kiitos - en mitenkään olisi yksin onnistunut tällä reissulla repimään mistään huumoria
Reno ei ole aamun jälkeen ripuloinut, on pirteä ja heiluttaa häntää, ja jos jatkuu samanlaisena, saadaan poika illalla kotiin ❤️ Lämpö on edelleen 39,5 mutta laskenut illasta kuitenkin kivasti. Kovin kehuivat pojan kilttiä luonnetta  
Nyt toivomme  Renonkin mukaan enkeleitä suojelemaan ja auttamaan Renoa parantumaan. Kovasti on nyt vastoinkäymisiä Renon elämässä mutta onneksi Renolla on rakastava koti joka pitää pojasta huolta. Renon iskäkin on vielä toipilas ja Ruupertillakin oli lämmön nousua toivotaan että se olisi vain tilapäistä.
  Onneksi Lotan kohdalla näyttää nyt paremmalta, hots-potit ovat vihdoin alkaneet parantua ja Lotta on piristynyt ja ollut tänään jo oma itsensä.
Niin rakas on tämä mummo koira
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti