sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Kaunis syyspäivä

Tänään oli kanojen vuoro saada puhdasta alle ja ylle, sillä tänään puhdistimme kanalan. Kanalan puhdistaminen on aina aikamoinen projekti, se pölyää todella paljon ja on tiukkaa tavaraa, mutta nyt on puhtaat alustat kanoilla. Lisäksi saivat sitten erikoisherkut vielä siivouksen päälle.
Kanat ulkoilevat siivouksen aikana

Tuoretta heinää

Hermanni kukko

Hermannin rouvat

Kova on poopotus kun rouvat tutkivat heinäkasaa


Sitten sain kivan puhelun ja tiedon että saamme vieraita. 
Päätin ilahduttaa ystäviä tekemällä kakun. Munat ja sokeri kulhossa, vatkattu, seuraavaksi piimää no eihän sitä piimää sitten ollutkaan (tyhjä purkki) keksin korvaavan tuotteen seuraavaksi margariiniä no eihän sitä ollut tarpeeksi no tulee vähärasvaisempaa, seuraavaksi inkivääri, kaneli, neilikka, no eihän mulla ollut kuin kanelia, korvasin vaniljasokerilla ja kardemummalla, leivinjauhetta ja ruokasoodaa, no kait pelkkä leivinjauhe käy. Jauhoja sentään oli. Voitelin vuuan ja taikina vuokaan ja uuniin. Kakku valmis, mutta ei irtoa vuuasta no unohdin jauhottaa vuaan. No voihan sitä sitten syödä lusikalla suoraan kakkuvuuasta, no onneksi irtosi juuri ennen vieraiden tuloa.
Ihana Reno kävi kylässä

 Kiva viikonloppu takana, paljon puuhasteltiin yhdessä ja saatiin monta asiaa hoidettua. Hehkuvaa syyspäivää on vietetty myös Tottijärvellä.
Täällä tulee Hehku

Prinsessa

Ihana muru

Belunan Sirius Hehku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti