perjantai 1. syyskuuta 2017

Vapaus koitti

Tänään sitten talon katto tuli valmiiksi ja koirat pääsivät vankeudesta taas vapaasti kirmailemaan pihalle. Jännää oli, että koirat eivät tosiaankaan haukkuneet noita miehiä vaikka ne poukoilivat katolle ja alas ja paukuttelivat ne vain seurasivat sivusta, mitä tapahtuu.
 Oltiin tänään BB:n kanssa sienessä, no ei me noita sieniä poimittu mikä kuassa näkyy ne me jätettiin ihan sovinnolla metsään. Löydettiin kassillinen lampaankääpiä ja huomenna tehdään niistä kastiketta.
 Steriloinnin jälkeen tuo BB:n turkki on ollut paljon vaikeampi hoitaa, alusvilla ei meinaa sitten millään lähteä irti ja se on pehmeä kuin pennun turkki ja huopuu mielettömän helposti. Kaikenlisäksi BB on sitä mieltä, että turkinhoito on ihan yliarvostettua puuhaa.
BB:n kanssa pitää olla metsässä varovainen ettei vain tuo nisäkasvain mikä näkyy jopa noissa kuvissakin rikkoudu tai vahingoitu, niin että joku oksa tökkää sen rikki.
 Kasvain on todella iso niin sanoi eläinlääkärikin joka silloin poisti BB:n kohdun, sillä oli levinnyt niin laajalle, ettei voitu poistaa.
 Arka tai kipeä se ei ole siihen saa kyllä koskea ja BB esitteleekin sitä kyllä makoilemalla selällään mutta suurentunut se on jatkuvasti. Jokaisesta päivästä saa olla kiitollinen, niin kauan kuin tuo ihana hössöttäjä saa luonamme olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti