lauantai 16. syyskuuta 2017

Matolääkettä

Tänään sitten oli se päivä kun koirille tarjoiltiin matolääkettä. Se on aika jännä juttu, että joku koirista tykkää noista makutableteista ihan kuin nameista ja toiset siten taas ei. Kolme koiraa syö nuo tabletit ihan kuin namit kaksi syö kun on "pakko" ja yksi sylkee, kiemurtelee ja tekee kaikki 100 temppua joilla voi välttyä nielemästä noita matolääkkeitä. Voitte vaan arvata kenestä on kysymys no tietenkin Taigasta. Taiga vihaa kaikkia pillereitä onneksi ei ole joutunut niitä useinkaan syömään, mutta kaksi kertaa vuodesa on tämä pakollinen matolääke kuuri.
 Kissat saivat myös oman osuutens ja siinä mentiin helpoimman kautta, valeluliuosta niskaan, sillä ei millään jaksa taistella pillereiden kanssa, näin toimien ainakin kissat saavat varmasti lääkityksen eikä ole mitään taistelua.
Kesä on kääntynyt syksyksi ja nyt voidaan alkaa odottelemaan josko vaikka tuo Taiga jossain vaiheessa aloittelisi juoksuaan. No vielä varmasti saamme sitä jonkin aikaa odotella.
 Tänään ollaan myös sulateltu koiranruokapakkasia, jotta ovat taas valmiina ottamaan vastaan rustoluita perjantaina. Lihapakastimet ovatkin ihan täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti