torstai 25. tammikuuta 2018

Bianca

Bainca nukkui makuuhuoneen oviaukossa ja  ohitin BB:n huomasin, että lattialla oli verta, ensimmäisen mietin kenellä nyt on juoksu ei ainakaan BB:llä  Tarkempi tutkiminen  selvensi tilanteen BB:n nisäkasvain oli alkanut vuotamaan. Soitin eläinsairaalalle ja sain pyynnön saapua välittömästi sinne.
Illalla vielä rauhallisena kotona ja nyt leikkauksessa
 BB:stä otettiin keuhkokuvat ja niissä ei näkynyt kasvaimia mikä oli hyvä asia. Sitten otettiin verikokeet, mikä olikin varsinainen operaatio  siihen tarvittiin kaksi hoitajaa ja neljä jalkaa (ensimmäinen luovutti kahden jalan jälkeen)  ja aikaa kului 45 minuuttia kunnes vihdoin löytyi suonet ja verikoe saatiin otettua.  Munuais ja maksaarvot olivat ok, mutta tulehdusarvot olivat koholla. Lisäksi koira oli hieman kuiva koska oli läähättänyt toista tuntia. Tämän jälkeen keskustelimme lääkärin kanssa vaihtoehdoista ja lääkäri oli valmis leikkaamaan BB:n koska toinen vaihtoehto olisi ollut eutanasia. Jos BB ei selviä leikkauksesta niin ainakin on yritetty, mitään varmuutta ei meillä tällä hetkellä ole miten leikkaus tulee päättymään.
BB
 Vielä en haluaisi antaa pois meidän ihanaa höpsöä Biancaa joten toivon että ihme tapahtuu ja BB selviää leikkauksesta ja saamme vielä viettää yhdessä aikaa.

3 kommenttia: