perjantai 28. joulukuuta 2018

Belunan XL Mai Tai "Milli"

Vaikka vuosi lähenee loppuaan, niin vielä mahtui tälle vuodelle suru uutinen. Belunan XL Mai Tai "Milli" (20.01.2012 - 28.12.2018) on lähtenyt sateekaarisillalle emäntänsä saattelemana.Milli oli alkanut ontua ja ensimmäinen lääkäriasema ei osannut diagnosoida vaivaa oikein, mutta tänään selvisi, että Millille oli kehittynyt valeantura jalkaan ja se olisi vaatinut varpaiden amputoinnin. Vaiva on erittäin kivulias ja vaikea. Toivotan Millin perhelle jaksamista ja Millille hyvää matkaa sinne Siriuksen tähdelle.
 Milli on jäänyt minulle erityisesti mieleen XL pentueesta, sillä Milli oli viimeinen pentu joka oli meillä tuosta suuresta pentueesta. Millin emäntä oli sairaana eikä päässyt pienokaista hakemaan kotiin. No minä tietenkin ehdin kiintyä tuohon pentuun ihan kamalasti, enkä olisi halunnut sitä enää antaakkaan pois, mutta enhän minä voinut lupaustani pettää, joten sovimme, että me viemme KePon kanssa Millin uuteen kotiin. Millin uusi koti oli aivan ihana ja helpottunein mielin jätin pikkuisen uuteen kotiin. Milli sai upean rakastavan kodin ja myöhemmin vielä Ellikin toisesta pentueesta matkusti Millin kaveriksi.
Sydämelliset kiitokseni Millin emännälle Millin hyvästä hoidosta ja kaikesta siitä rakkaudesta ja huolenpidosta mitä Milli sai osakseen. Milli rakasti mönkijäajaluita ja oli aina innoissaan kun pääsi emäntänsä mukaan postia hakemaan mönkijän kyydissä.




avaruuteen kulkemaan.


Anteeks anna, että poistun


Luokses jää sydämeni asumaan.


Avaruuden tähtihaasta


tassullani vilkutan


ikiunen ihmemaasta


viestin kerron rauhaisan.


Birgit Ahokas
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti