lauantai 29. joulukuuta 2018

Jouluvieraat kotiutuivat

Nyt pitää sanoa kuin lapset aikoinaan meillä ei ole mitään tekemistä. Äiti ja poikani Toni lähtivät tänään Porvooseen, eli mun jouluvieraat ovat nyt lähteneet. Ei ole enää yhteisiä saunailtoja ja ei kiivaita pelisessioita kuka on kingi korttipelissä. Ei myöskään yhteisiä kävelyretkiä "kirkolle". Näyttää että talvikin lähti lomalaisten mukaan kun vain vettä satelee. Onneksi sentään jotain ohjelmaa tällekkin päivälle kun jääkaappi hajosi niin käytiin uutta etsimässä. Muutama päivä tietenkin pitää odottaa että sellaisen saa.
Sain tänään aivan riemastuttavan kuvan Sissistä. Emäntänsä lähetti sen minulle kysymyksellä vaikuttavatko varkain syödyt pikkuleivät  siten että koira muuttuu mini kokoiseksi. Siinäpä oli kasvattajalle vaikea kysymys?
 On aivan ihanaa kun kasvatit tarvitsevat vieläkin kasvattajan neuvoa / mielipidettä asioista vaikka koira olisi jo hyvinkin iäkäs. Tässä yhtenä iltana keskusteltiin vanhan koiran ruokintamuutoksista ja kylläpä kasvattaja taas oli iloinen, että on voinut säilyttää luottamuksen kasvattinsa perheeseen ja saa vieläkin antaa neuvoja.
Kaunis Tinca tyttö ulkoilemassa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti