maanantai 31. joulukuuta 2018

Hyvää Uutta Vuotta 2019

Niin on vuosi taas lopuillaan ja mietteet kelaavat vuoden 2018 tapahtumia ja katse kääntyy uudelle vuodelle 2019. Vanha vuosi oli täynnä tapahtumia ja monet surulliset asiat ovat jääneet mieleen. Ehkä suurimpana tuo KePon moottoripyöräkolari toukokuussa jonka vaikutukset ovat yltäneet tähän päivään asti. Ensi vuoden KePokin pääsee aloittamaan täyspainoisesti työelämässä jos vain jalka kestää. Monta kasvattia ja omaa koiraakin olen tänä vuonna menettänyt ja jokainen on vienyt palan sydämestäni mukanaan. 
Monta hienoakin hetkeä on vuoteen mahtunut ja monet kasvatit ovat tuottaneet ilonhetkiä omissa harrastuksissaan ja monissa puuhissaan omien perheidensä kanssa.  Niistä kaikista olen kätkenyt pienen ilonpalan sydämeeni.
 Ensi vuosi otetaan vastaan yhdessä koirien kanssa. Koirat ja kissat ovat turvallisesti sisällä ja nauttivat puruherkkuja ja kerjäävät rapsutuksia. Äsken käytiin pihalla pissalla ja samantien takaisin. Kaikki ovat suhtautuneet paukkeeseen rauhallisesti, onneksi täällä meillä ei kovasti ammuta vain tuolta kauempaa kuuluu pauke. Nyt myös tuo myrsky on saapunut tänne ja varmasti se rauhoittaa vielä ammuskelua.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti