maanantai 17. joulukuuta 2018

Leot lehti

Tänään sain käsiini uuden Leo lehden ja siellä oli taas monta hyvää juttua. Oli ystäväni kertomus Amigosta, vartioivasta leosta. Minulla oli ilo tuntea Amigo, joka oli upea koira.
Sitten oli minun mielipiteitäni kasvattajan näkökulmasta. Oli hienoa että pääsin osallistumaan kyseiseen paneeliin.
 Toivon että sanomani tuossa jutussa käy selväksi, että kasvattaminen ei ole vain koirien jalostamista ja pennutusta vaan se on paljon enemmän yhteistyötä myös niiden perheiden kanssa joilla ei ole tarkoituskaan osallistua koiransa kanssa jalostukseen. Se on yhteistyötä toisten kasvattajien kanssa yli roturajojen.


 Minun oma joulumuorini on saapunut luomaan jouluista tunnelmaa kotiimme. Joulumuori on toiminut pukin apulaisena.
 Vaikka vain tuhmeliinit avaavat joululahjat etukäteen, niin tämä ihana lahja tuo joulun tunnelmaa ja virkistynyttä mieltä koko joulun ajaksi. Tänään hemmotellaan meitä eteerisillä öljyillä, piparmintulla ja sitruunalla. Illalla ihana nukahtaa laventelin rauhoittavaan tuoksuun. Mikä ihaninta koirat ovat myös nukkuneet laventelin tuoksussa rauhallisesti ja näin myös antaneet minulle pitkän yöunen. Tuotteita löytyy niin kodin puhdistukseen (kemikaaliton) kuin suihku- ja meikkituotteita  Jos itse haluat tutustua näihin ihanien eteeristen öljyjen mailmaan niin ota yhteyttä
 s.p mika.luoma21310@gmail.com. (ID16186044). Voin lämpimästi suositella näitä tuotteita, ihania tuoksuja joilla on myös terveys vaikutuksia. Esim. Muskottipähkinä öljyä on käytetty parantamaan vuodenaikoihin liittyviä särkyjä ja kipuja. Tuoksu herättää aistit sekä auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan, sopii siis tähän joulun aikaan hyvin. Meillä on myös toiveita saada viettää valkeaa joulua.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti