sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Onnea ROP-veteraanille

Turussa tänään Belunan XL Bad Habit "Max" VET ERI1 SA PU4 Vara SERT ROP - veteraani
Max on ollut näyttelyssä vuosia sitten ja nyt Marjolla oli mahdollisuus tulla Maxin kanssa kehään ja ei ollut mikään turhareissu.

Belunan XL Bad Habit Max


PU 4 oli Max
Max oli kyllä upea veteraani, juoksi niin kauniilla askeleella häntä alhaalla.
Arvostelu vapaasti suomennettuna, kiitos Marjo: Liikkuu yhä hyvällä draivilla. Jalat saisivat olla hieman pidemmät, mutta hyvät mittasuhteet. Erittäin hyvä pää ja ilme. Ylälinja näyttää koiran iän. Hyvät kulmaukset ja runko. Erittäin hyvä karva ja luonne. Hyvin kannettu häntä.
Tuomari: John Wauben, Alankomaat VSP.veteraani Baron Castle Queen Of Saba & ROP-veteraani Belunan Xl Bad Habit
Aina ei voi miellyttää kasvattajaa kun varsinkin tämä Maxin kasvattaja on niin "erikoinen". Marjo meni hakemaan Maxin palkintoa ja valitsi pokaalin sijasta pyyhkeen. No ei siinä auttanut muu kuin mennä vaihtamaan pyyhe pokaaliin kun kasvattaja ei halunnut kuvata koiraa pyyhkeen kanssa. Oneksi Maxin emäntä oli joustava ja vaihto pyyhkeen pokaaliin.
Lopuksi Maxin emäntä lahjoitti tämän Maxin pokaalin kasvattajalle, koska hän varmaan huomasi, että olin niin innoissani. Kiitos ihanasta muistosta. PS. Ehkäpä Maxi saa sen pyyhkeen vielä joku kaunis päivä.
Keelallakin oli hieno päivä kun hänet palkittiin kaverikoiratyöstä Kenneliiton taholta. Palkittavia koiria oli 21 kahdesta eri kaverikoiraryhmästä, Keela kuuluu Halinallet ryhmään.










Keela on minun siis meidän neljäs Kaverikoiramitallin saanut koira. Aikaisemmin palkittu on jo Pilvi, Bianca, Luna ja nyt Keela. Hieno päivä kertakaikkiaan koiramaisten asioiden äärellä ja vielä kerran onnea MAX.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti