torstai 2. tammikuuta 2020

Tilinpäätös

Aina kun vuosi vaihtuu täytyy tehdä monenmoista tilinpäätöstä, esimerkiksi yhteenveto vuoden eläimiin kohdistuneista kuluista. Viime vuosi oli siinä suhteessa aika puhutteleva. Tiesin että kustannukset ovat aika korkeat, koska meillä on  Pilvi jolla on aika kalliit lääkkeet ja hoidot ja sitten oli Rampe joka tarvitsi  jatkuvaa lääkitystä. Vaikka koirat ovat olleet suht koht terveinä ei mitään isompaa niin kyllä niihinkin on rahaa saanut uppoamaan. Tietenkin uuden pennun hankinta on aina isompi kerrtaluontoinen kuluerä. Koulutuksisssa ollaan myös käyty kun Rosé on sellaisia tarvinnut. Ruokaa ja herkkujakin on tietenkin täytynyt ostaa ja vakuutuksetkin on oltava kunnossa.  Viime vuosi oli kyllä kallis vuosi ja ylitti keskimääräiset  eläin menot reilusti, mutta selvittiin ja yksi laittaa rahat matkustamiseen toinen arvoesineisiin ja minä koiriin. Huonomminkin voisi käyttää, no eläkeläisenä on täytynyt hieman käyttää kyllä KePonkin rahoja. Minulle on aina ollut tärkeää että koirani saavat parasta mahdollista hoitoa, sen olen jo oppinut nuorena yksinhuoltajana, että syödään sitten itse vaikka kaurapuuroa mutta lapsilta ei saa mitään puuttua, vaikka jos lapsiltani kysytään niin varmasti he olisivat toivoneet paljon enemmän kuin saivat, Toinen jäi ilman mopoa ja toinen yritti vaihtaa veljensä pelikonsoliin.
Tässä vaiheessa minä ennen aina myös tein seuraavan vuoden pentusuunnitelmia, mutta nyt sitä ei tarvitse tehdä, hieman haikealta kyllä tuntuu, joten täytyy elää mukana ystävien suunnitelmissa. On se tuo kasvattaminen mennyt aika veriin kun se aina aikaajoin pulpahtaa mieleen ja tuntuu niin haikealta, vieläköhän nämä on vieroitusoireita.
.
No suunnitelmia täytyy olla ja niitä täytyy laatia, joten eiköhän tässä jonkinlaista suunnitelmaa tällekkin vuodelle keksitä.
Tänään saatiin lenkkiseuraa naapurin rouvasta ja kylläpäs lenkki sujui nopeasti kun oli juttuseura.
Nyt ryhdyn houkuttelemaan noita karvalapsia sisälle ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti