perjantai 25. helmikuuta 2022

Kiireinen päivä

 Tänään on ollut kiireinen päivä joka alkoi jo ennen kuutta. KePo lähti hakemaan koiranruoka täydennystä ja nyt on pakkanen täynnä. Kun rustot oli pussitettu niin lähdimme KePon kanssa kauppaan ja koirat jäivät lepäilemään. Kun tultiin kaupasta olikin sitten jo seuraavan reissun aika, eli Keela lähti psykiatrille kuten KePo asian ilmaisi. Oikeasti Keelalla oli kontrollikäynti homeopaatti Jaana Kolehmaisen luona tuolla Halikossa. Hän oli erittäin tyytyväinen Keelan edistymiseen ja jopa minun silmissäni Keela näyttää tosi hyvältä. Paino on ihannepainossa, turkki on kasvanut kohisten, ruoka maistuu ja koira on iloinen. Parasta kaikessa on kuitenkin se, että NÄRÄSTYS on pysynyt poissa. Keelan hoitoa jatketaan ja seuraava kontrollikäynti on  huhtikuun lopussa, mutta jos ongelmia tulee niin toki saan ottaa heti yhteyttä. Paljon taas opin uusia asioita koirastani ja kissastanikin.



Täytyy sanoa rehellisyyden nimissä, että en oikein ole uskonut tuohon homeopatian voimaan, mutta kyllä olen niin mieleni muuttanut. Parasta kun näkee kuinka hyvin Keela voi. MInulla oli jouluna kolme joulutähteä joista vain yksi on hengissä. Kahta muuta kastelin normaalisti vrdellä, mutta tätä kolmatta kastelin aina sillä homepaattisella liuoksella mikä Keelalta jäi yli ja joulutähtipä onkin elämänsä kunnossa.

Joulutähdellä ja Keelalla samat lääkkeet.

Lopuksi toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista yötä ja ristimme kätemme että Ukrainan kansa saisi rauhan ja sotatoimet loppuisivat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti