lauantai 19. helmikuuta 2022

Lauantaina

 Meillä on ollut jätehuoltopäivä ja koirista se on aina tosi mukavaa kun kuljetetaan kaikenlaisia jätteitä eri paikkoihin. Ensin vietiin poltettavat jätteet "polttolaitoksellemme", siinä pitää olla tarkkana ettei kenenkään turkki syty palamaan kun pitää tulla niin lähelle. Seuraavaksi oli sitten lehtien vienti lehtikeräyslaatikkoon no ne eivät olleet niin kiinnostavia, mutta sitten koirien lemppari jäte kun tyhjennetään biojäteastia kompotoriin, voi että se tuoksuu hyvälle meinasin oksentaa).


Seuraavaksi sitten vietiinkin peltipurkit ja lasit no nekin tuoksuvat kyllä aika hyviltä mutta ei kuitenkaan ole biojätteen voittanutta. Seuraavana olinkin sitten kissanhiekkalaatikoiden puhdistusjäte ja se olisi taas ollut niin hyvän tuoksuista ja ehkä makuistakin.

Lopuksi sittenvietiin normi roskapussit ulos ja niistäkin tuli kivaa tuoksua ainakin Rosén nenään. Tyhjät vesipullot ja muutkin tölkit sitten pussitettiin ja ne saa KePo viedä ensi viikolla kauppaan. Vain yksi "jätelaji" jäi vielä viemättä ulos ja se on minun talvehtineet verenpisarat ja pelargooniat, jotka eivät todellakaan ole talvehtineet, joten ruukut saa viedä ja tyhjentää.


Ihan meni jätteeksi koko tämä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti