maanantai 28. helmikuuta 2022

Päivä joka olisi kannattanut ohittaa

 Eilen jo huomasin, että Keelalla on korvassa tulehdus ja sainkin varattua tälle iltapäivälle ajan korvakontrolliin. Kun lähdin asioita hoitamaan niin Keela jäi rauhallisesti nukkumaan. Kun tulin takaisin minua odotti tämä näkymä


Tuijotin järkyttyneenä mattoa ja samalla aikaa otin yhteyttä eläinlääkäriklinikalle, josta ohjeeksi tuli lähteä saman tien klinikalle. Vauhdilla koira autoon ja menoksi. Pääsimme välittömästi lääkärille ja Keela sai oksennus piikin. Ennen sitä syötin Keelalle ruokaa jota hän söi ainoastaan vain minun kädestäni nuppineulan kokoisina paloina. No oksennus tuli ja se oli ruokaa yksi sentin pituinen vihreä maton rihma ja siihen se sitten jäi. Seuraavaksi sitten röntgeniin ja siellä selvisi että mattomassa on vatsalaukussa. Seuraava siirto olikin sitten parafiiniöljyä, no sitä Keela sitten litki sillä volyymillä, että öljyä oli minun housuillani, paidallani, hoitajan vaatteilla ja lattialla. Vasemmassa koirassa oli paljon hiivaa, tulehdussoluja ja kolibakteereita. Oikea korva oli kunnossa. No tässä tilanteessa Keelan korvaa ei voitu huuhdella vaan päädyttiin lääkehoitoon.


Ettei kaikki olisi liian helppoa niin puhelimen akku tietenkin loppui juuri kun olin saanut pysäköintiajan laitettua, minulla on tapana aina laittaa aikaa reippaasti ja nytkin väänsin monta tuntia, sillä seurauksella, että kun lähdin kotiin niin enhän saanut sitä aikaa poikki, koska puhelin oli mykkä. Kiireellä kun lähdin niin ajattelin että siirrän rahaa tilille siellä klinikalla no en siirtänyt koska puhelin oli mykkä, onneksi on luottoa tuolla klinikalla jos paha paikka iskee. Yritin äsken tarjota Keelalle ruokaa kun olisi hyvä nyt syödä että olisi massaa mikä liikkuisi suolistossa no ei tietenkään kelpaa ruoka.

Kuvan koira liittyy vahvasti tapaukseen. Nyt eläinlääkäri halusi myös vaihtaa tuon Keelan ruuan seuraavaan hypoallergiseen ruokaan, alkaa olla kohta aika iso arsenaali näitä erikoisruokia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti