tiistai 7. maaliskuuta 2023

Taas eläinlääkärissä

 Tänään niin kuin kaikkina muinakin päivinä lähdin Rose´n kanssa lenkill ja Keela jäi kotiin odottamaan. Kun palasimme niin heti, että pöydällä ollut wc-paperirulla oli kadonnut ja vain muutama pieni pala oli jäljellä, Keela oli sitten päättänyt nauttia wc-paperirullan sillä aikaa kun odotti meitä kotiin. Soitto klinikalle ja Keela autoon ja niin matka klinikalle alkoi. Päästiin perille ja Keela vietiin oksennutettavaksi siinä vaiheessa Keela painoi 46,9 kg ja kun Keela palautettiin minulle hän painoi 46,4 kg oli sitten oksennettu paperit ja samalla myös 5 cm halkaisijaltaan ollut kivi. Oksennuskeikka oli siis todella tarpeellinen. Nyt kyllä taas mietityttää mistä se kivi on sinne joutunut, koska meillä on ainakin puolimetriä lunta joka paikassa eikä kivä mailla eikä halmeilla.


Närästysoireita en ole huomannut, joten nyt taas mietityttää mistä kummasta tämä nyt johtuu?? Epäilynä onkin että tuo lääke (sikloporiini) jota Keela nyt saa, jotta voitaisiin alkaa pudottaa kortisonin määrää on aiheuttanut vatsaoireita ja ne olisivat laukaisseet tämän vessapaperihimon.


Klinikalla käynti oli taas kerran niin mukava, palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa ja saimme apua nopeasti. Ja vielä lähtöhetkellä hoitaja sanoi, te olette niin meidän lemppariasiakkaita, vaikka me ei teitä jatkuvasti täällä haluttaisikaan nähdä, mutta Keela on sellainen koira joka koskettaa jokaista joka hänet on tavannut.


Keela lepäilee nyt tuolla rauhallisena ja on nauttinut hieman ruokaa kokemuksensa jälkeen. Jospa tämä tästä taas suttaantuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti