keskiviikko 21. kesäkuuta 2023

Pörssisiivous

 Rose´kertoo: Mamma on kyllä kummallinen, kuulimme kun se kertoi iskille, että mamma ei halua mitään pörssisähköä, kun sitten pitää pyykitkin pestä öisin ja mamma kuulemma nukkuu öisin. No mitä tapahtuu tänään klo on 04:45 ja mamma vie mattoja pihalle ja selittää mulle ja Keelalle että nyt siivotaan nouskaa ylös. Ei varmana nousta me ei haluta mitään pörssisiivousta, me nukutaan kun on yö.


Vaikka koirat yrittivät sabotoida minun "pörrssisiivoustani" niin saatiinhan se siivottua. En minä normaalisti öisin siivoa, mutta näillä helteillä oli pakko, ei olisi millään muuten jaksanut siivota. Tänään hain sitten kesän ensimmäiset oikeat mansikat.

Kyllä oli suuria mansikoita en ole moisiin ennen törmännyt kuin tennispalloja. Tänään käytiin Keelan kanssa hakemassa myös Librela-pistos ja kaikki kehuivat kuinka hienosti olin Keelan turkin leikannut. Mutta kun en ole sitä leikannut vaan Keela on ihan itse pudottanut vanhan tirkkinsa pois ja kasvattaa nyt tuota lammasturkkia ja luultavasti Keelasta tulee lammas.

koKoKaikki reakti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti