lauantai 3. kesäkuuta 2023

Vähäkarvainen rotu

 Lähdetttiin aamulla lenkille ja yllättäen Keelakin halusi lähteä mukaan. Mentiin naapurin ohi ja rouva oli pihalla ja tuumasi ai teillä on uusi koira mitä rotua se on? Kiva tuollainen vähäkarvaisempi rotu kun teillä on nuo muut olleet noita karvaisia.  No selvitin rouvalle , että ei ole uutta koiraa eikä rotua, että meidän Keela se tässä on joka on pudottanut karvansa. Minulla on nyt yksi koira jolla on täysi talvikarva ja yksi jolla ei ole edes kunnolla kesäkarvaa 😂.



Minun oli vaihdettava  Keelan pantakin pentupantaan kun mikää panta ei pysynyt kaulassa.  Askel on kuitenkin kevyt ja Keelalla on hyvä olla ja onhan Keelalla ainakin leon pää. Lenkillä tuli yllätyskin ihan huomaamatta meidät ohi ratsukko, oli siinä koirilla ihmettelemistä


Ratsukko tuli vielä takaisinkin mutta en kehdannut kuvata ja tämäkin kuva on aika pieni kun hevonen eteni nopeaa vauhtia ohitsemme. Koko päivän tehtiin piha hommia ja nyt kukkapenkki on taas saanut uuden muodon.

Multa on viety pois ja kivet ovat tulleet tilalle ja kukat asustavat nyt purkeissa. Kaksi purkkia odottaa vielä samettikukkia, jotka ovat vielä naapurin kasvihuoneessa.


Rose´miettii ja seuraa, toivottavasti kukat ovat hänenkin mielestään nyt oikeilla paikoilla, neljännet kukat nyt en enää osta uusia. Vanhoista kukista sain ehkä pelastettua pari yksilöä, katsotaan jos ne toipuvat riepottelusta ovat nyt kukkasairaalassa teholla. Hieno päivä.

2 kommenttia:

  1. Keela-pieni, ihanaa, että hän voi paremmin, vaikka karvat lähtivätkin <3
    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. Olen niin onnellinen, että iho on parantunut noin hyvin viis me karvoista. Nyt alkaa uusi karvakin kasvaa, mutta tulee ihan kiharana.

    VastaaPoista