torstai 19. lokakuuta 2023

Belunan Orenda Tara (12.5.2015-19.10.2023)

 Reilu kahdeksan vuotta sitten syntyi Orenda pentue ja pentuehan oli sama mistä Keelakin oli , lilan pannan sai kaulaansa  pikkuinen Tara.


Pentutestissä Tarasta kerrottiin että hän ei ihan heti lämmennyt testaajalle vaan istui rauhallisena katsellen  mitä oikein tapahtuu. Lopulta kuitenkin päätti tutustua vieraaseen naiseen.  Hänellä oli hyvä käsiteltävyys ja hän leikki mielellään vetoleikkejä ja kun sellaisen voitti jäi ihmisen lähelle esittelemään saalistaan. Hieman kovat äänet epäilyttivät mutta mörkö ei ollut lainkaan pelottava. Tästä alkoi pienen Taran maailmanvalloitus omassa perheessään.


Tara kävi pentuna usein leikkimässä sisko Keelan kanssa ja siinä oli menoa ja meininkiä kerrakseen.



Tara muutti Perniöön Arjan perheeseen, mihin olikin aikaisemmin muuttanut jo kaksi muuta Belunalaista Nada ja Mila. Koti mihin Tara muutti on yksi eläin rakkaimmista kodeista mitä tiedän, siellä lemmikeistä on aina pidetty huolta ja kissat ja koirat ovat olleet rakkaita kaikille perheenjäsenille.


Varmasti paljon kauniita ja hauskoja muistoja jättää Tarakin perheelle vaikka tänään suru onkin niin koskettava. Nöyrimmät kiitokseni Taran perheelle kaikesta siitä rakkaudesta millä olette Taraakin hoitaneet ja rakastaneet. Tänään teitte sen suurimman rakkauden teon päästitte Taran sinne missä jo Keela häntä odottikin. Taralla oli ainutlaatuinen tehtävä perheessänne auttaa yli vaikeiden aikojen.  Osteosarkooma on pahanlaatuinen luukasvain ja mitään ei ollut tehtävissä Tara sai luvan lähteä. Kiitos Arja ja perhe.



Lähdithän rauhassa unessa,
luokse muiden rakkaiden,
lähdithän kivutta tuskatta,
luo jo meitä ennen menneiden.

Tule uniini, päivieni ajatuksiin
jää sydämeeni asumaan.
Kaipaan sinua kaipaan niin,
tule meitä tänne katsomaan.

Rakkaudella Taraa muistaen.

1 kommentti:

  1. Lämmin osaotto Taran perheelle ja kasvattajalle.
    Halaus, Hanna

    VastaaPoista