sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Nyt pamahti kunnolla

 Tänään laitettiin pihaa talvikuntoon, mikä sisälsi isojen kukkaruukkujen tyhjennykset ja talvisäilöön laittamisen. Kasvihuoneiden talvikuntoon laittaminen. Ja ennen kaikkea leijonien pesun. Ruusujen istuttamisen ja pihalaatoituksen pesun. Grillikatoskin laitettiin odottamaan talvea, no lyhdyt on vielä laittamatta. Tramboliinikin saatiin purettua talviteloille ja vesitynnyrit tyhjennettyä ja siirrettyä varastoon.



Sitten oli muutama monivuotinen kukka, jotka päätyivät talvehtimaan kellariin ja silloin se pamahti, nimittäin minun pääni kellarin oven yläreunaan, tähdet vaan sinkoilivat ja pakko oli lyyhistyä siihen paikkaan se nimittäin sattui ja Harryn tutkittua vauriot  oli analyysi, iso kuhmu päässä. Nyt kyllä pelottaa kun sanotaan ettei kahta ilman kolmatta. Rose´osallistui puuhiin siihen asti kun alkoi sataa ja silloin Rose´pyysi päästä sisälle ja siellä tasainen tuhina kertoi koiran nauttivan päiväunista lämpimässä sängyssä, meidän touhutessa vielä pihalla.


Haravoimista riittää kyllä vielä vaikka muille jakaa ja Harryllä on se kaatuneen puun siivous ja lisäksi pitää kaataa yksi puu, joka on hieman vaurioitunut tuon toisen kaatuessa, ja voi koska vain sitten itse kaatua. Vadelmille pitää vielä tehdä aita jotta pysyvät heille varatulla alueella. 


Puuhakas päivä tänäänkin ja sillä mennään taas eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti