lauantai 28. lokakuuta 2023

Halloween melkein

 


Hyvää Halloweeniä kaikille ystävillemme. Laitoimme myös pihalle valoja, jotta kaikki haamut näkevät liikkua. Tiedän, että virallinen halloween on 31.10 mutta meillä sitä vietettiin nyt.

Laitettiin myös valoja puihin ja ne on nyt kauniita tuolla pimeydessä. Rose´vähän loukkaantui minulle ja kertoo nyt miksi.

Mamma syytti, että mä olen pätkinyt sen kausivalot tuolla puussa. Eikö se ollenkaan ymmärrä, etteivät koirat kiipeä puuhun. Se oli orava, kuuletko mamma se oli orava. No onneksi se nyt ymmärsi mut mökötän vähän aikaa kun aina syytetään.

No pyysin anteeksi ja sainkin onneksi. Kaikissa kolmessa puussa oli johdot pätkitty 10 cm paloiksi, kyllä jossain oravan pesässä on nyt hienot valot. No nyt on taas uudet valot saa nähdä kuinka kauan kestää. Lopuksi sitten vielä nautittiin halloween herkkuja.

Mun herkku on tuo vihreä pallukka, se on ihanan löllö ja sisällä on jotainvenyvää. Se on kotoisin Thaimaasta, mutta en tiedä mitä se on vähän makelta maistui, oliko hyvä no en oikein osaa sanoa täytyy syödä toinen niitä on kuusi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti