sunnuntai 17. joulukuuta 2023

Liukkautta ilmassa

 Tänään voideltiin anturat huolellisesti ennen lenkille lähtöä, sillä ulkona oli liukasta ja pinnat jäiset ja kovat. Hyvin Rose´kuitenkin pärjäsi ja kuljettiinkin tuolla metsässä jossa oli ainakin miljoona peuran jälkeä ja Rose´haisteli ne kaikki.




Metsästä löytyi jotain outoa ja se oli puussa, mutta kyllä Rose´sen huomasi tai ehkäpä haistoi, siellä se roikkui ja me Harryn kanssa arvailtiin miten kummassa se peuranjalka oli puuhun päätynyt. Oliko kenties ilves tai varis sen sinne jättänyt. En kuitenkaan ymmärrä miksi metsästäjät jättävät noita jalkoja tuonne maastoon, sillä tuskin se on mistään kaukaa peräisin. No me jätettiin kyseinen aarre puuhun edelleen. Kun päästiin kotiin niin sitten alkoikin jännittävä projekti nimittäin kuusen koristelu.


Eilen oltiin kuusta etsimässä ja olipas se taas vaikeaa löytää mieleinen kuusi ja kun sen vielä piti miellyttää meitä molempia tai ainakin minua. Tämä aito suomalainen metsäkuusi joka tuoksuu kuuselle.

Ja sitten kuusi sai arvoisensa juhla-asun vaikka oli se kaunis ilman koristeitakin. 

Paikalla oli tietenkin meidän oma Jekku-tontumme, ihanaa kun äiti on mukana joulussamme. Hyvää viimeistä viikkoa joka sitten päättyy jouluun.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti