keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Kukkaistyttö

 Meidän kukkaistyttö pääsi tänään nauttimaan hieman auringon lämmöstä.


Käytiin tutkailemassa mitä kasvihuoneessa kasvaa ja perunantaimetkin tuli katsastettua.

Minca on edelleen hyvin kiinnostunut tekemään tuttavuutta äidin kanssa, mutta onneksi ollaan vältytty kaikilta vaurioilta vielä. Tosin Minca ei enää käytä niin paljon hampaita kuin aikaisemmin, mutta onhan tuo aikamoinen jässikkä jo. Vai voiko prinsessasta sanoa jässikkä. 


Nyt ei enää ole vahinko kun toistuu kolmantena iltana peräkkäin, kun kello tulee kahdeksan hakee Minca ruokakupin ja alkaa heittelemään sitä korkealle ilmaan ja räminä on kova. Siis Minca kertoo että iltaruokaa saisi tarjoilla ja kaksi kertaa on mennyt ovella ja haukahtanut lyhyesti siis tämän voi tulkita pyynnöksi päästä ulos.


Myös Rose´n käytöksessä Mincaa kohtaan on tapahtunut muutos. Tähän asti on Minca saanut viedä luun Rose´n suusta ja repiä ja nykiä turkista, mutta nyt on asetettu rajat, ei oteta luuta enää Rose´n suusta vaan kumpikin syö omat herkut. Myös leikki loppuu kuin veitsellä leikaten kun Rose´kertoo, että nyt riittää. Turkissa ei anna enää roikkua se jos mikä on hyvä rajat on asetettu. Minä ja Minca keskustelemme rajoista päivittäin ja olen yrittänyt olla oikein tarkka, että rajat ja säännöt ovat joka päivä samat. Jos piirunkin annat periksi niin Minca kyllä käyttää sen hyväkseen.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa on blogin kautta seurailla Mincan kehittymistä ja sitä, miten hienosti Rose häntä opettaa. 💗🐾🐾💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rose´on hyvä opettamaan pikkuista.

      Poista