torstai 11. heinäkuuta 2024

Makoisa päivä

 Tänään on ollut herkuttelupäivä ja hyvin marjaisa. Kävin katsomassa kuinka mustikoita on metsässä ja olihan niitä ja miljoona miljkoona hyttystä myös oli tullut samaan aikaan. En antanut sen häiritä vaan mustikat oli kotiinviemisenä ja samalla löysin vielä kanttarellejäkin.



Mansikkamäeltä haettiin myös laatikollinen mansikoita ja niin oli herkkupöytä valmis. Minca rakastaa myös mansikoita. Mitäs muuta onkaan tänään ehditty no lenkillä koirien kanssa tietenkin käytiin.

Olen tullut siihen tulokseen että tuo heinälaji on punkkien suosima lajike ja siellä ne notkuvat valmiina hyppäämään koiran kyytiin. Kummallakin koiralla on ollut yksi punkki.

No sitten oltiin autolla liikkeellä ja ajettiin uimapaikan ohi, sanoin Harrylle pysähdy menen uimaan. Mitä eihän sulla ole uimavehkeitäkään, no en minä uimapuvulla ui, ja vaatteet pois ja uimaan. No uimaranta oli tyhjä joten en järkyttänyt ketään tempauksellani.


Minulla oli uimakavereitakin vaikka ei ihmisiä näkynytkään.


Vesi ei ollut kylmää vaikka aluksi siltä ehkä tuntui. Ihanaa kun varpaat sai kaivaa rannan hiekkaan, yhtä ihanaa ei ollut pukea märkään ihoon vaatteita kun tuntui että se hiekka oli kaikkialla. Illalla sitten alkoikin hieman sadella.


Mitä se Rose´tuolla mahtaa touhuta. Kohta menen tutkimaan asiaa lähempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti