sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Suvi-Sunnuntai

 Vaikka aamu valkenikin sateisena ja tuulisena niin jo puolenpäivän paikkeilla  se oli ohi. Me oltiin sovittu koiratreffit kupittaan puistoon. Siellä meitä odotti ihana kaksikko Siri ja Kara. Täytyy sanoa, että vaikka pennut ovat ihania ja suloisia niin mummo-koirat ne ovat aivan ylivetoja. Se elämän viisaus ja rauhallisuus mikä niistä huokuu. Oli todella mukavaa nähdä Siri ja tietenkin myös samalla Rose´n sukulaistyttö Kara.


Minca pääsi ensimmäisenä tutustumaan Siriin ja Karaan ja yhteinen sävel Karan kanssa löytyi tosi nopeasti. Hulinat olisivat olleet  vauhdissa  jos olisivat hihnoista irti päässeet. Siri tervehti pentua omalla arvokkuudellaan kuten sopiikin.


Rose´oli tavoilleen uskollinen ne kyllä katoavat jos en katso niitä niin niitä ei luultavasti olekaan. Mutta lopuksi tapahtui ihme, Rose´haki Karaa leikkimään ja Karahan oli siihen kyllä valmis. Ihan ihmeellistä, että meidän Rose´lämpeni noin nopeasti.


Samaan kuvaankin mahtuivat kaikki neljä koiraa ja jopa Minca pysyi paikoillaan sen vaadittavan sekunnin. Olipas todella hauskaa ja meille kaikille maistui jäätelö ja rapsuttajiakin kävi koiria katsomassa.


Hauska retki kiitos Sirin ja Karan palvelijat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti