maanantai 8. lokakuuta 2007

ISILON


Paljon paljon onnea Minna Merinen ja Janne Saarikoski uudesta hienosta kennelnimestä. Mitähän mahtaa kätkeytyä tuon arvoituksellisen nimen taustalle, sen saamme varmasti jossain vaiheessa kuulla. Belunan porukka toivottaa siis menestystä Isilonin kenneliin.



Meilläkin on tänään ollut "hauska" ilta, Turri pääsi yllättämään. Ulkona alkoi satamaan vettä taivaan täydeltä ja kaikki koirat halusivat tulla sisälle ja Turri etunenässä. Turri meni tuonne makuuhuoneeseen ja kuulin selvästi kun Turri kolahti lattialle nukkumaan. Itse piipahdin keittiöön laittamaan ruokaa ja voi hävityksen kauhistus kun menin makuuhuoneeseen missä Turrin piti nukkua (= Harry nukkui)  niin mitenkäs olikin Turri päättänyt siirtyä TV-huoneseen ja olisi varmasti halunnut ehkä katsella Kauniita ja Rohkeita, mutta kaukosäätimen kanssa oli tullut pieniä teknisiä ongelmia, olihan Turri yrittänyt sitä korjata oikein minun silmälaseillani katsellut pikku pikku osia, mutta lopputulos oli sitten tämän näköinen.



Ei mitkään häävit nuo meikäläisen sapuskat.



Se toimi ei! Taitaa olla rikki!


No Lunaa ei haittaa vaikka jäi saippuasarjat näkemättä, sillä Lunalla on ihan oma "lelu" se on vaaka Lunasta on kiva punnita ja niimpä tämä tyttö istua tökötti vaan päällä vaikka kuinka kauan.



Tähän voisi vaikka nukahtaa, kivaaa


Aamulla kun heräsin niin huomasin Diwan ravistelevan päätään jatkuvasti, ei muuta kuin soitto eäinlääkärille, minne sainkin ajan ruokatuntini ajaksi, päätin että äkkiä piipahdamme  Diwan kanssa korvia näyttämässä. Aina ei mene niin kuin suunnittelee eläinlääkäri oli lähes tunnin myöhässä, no saatiinpa tutustua eläinläääriaseman arkeen ja voihan sen työpäivän joskus näinkin viettää. Tärkeintä oli, että syy selvisi ja Diwa sai tipat korviinsa, jotka ovat jo nyt auttaneet ja pään ravistelu on loppunut. Diwa antoi lääkärin tutkia korvat ja käyttäytyi kauniisti ja rauhallisesti. Sitten soitettiin kasvattaja Sadulle ja kerrottiin uutiset, Sadulta saatiin vielä lisää ohjeita helpottamaan tytön oloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti