maanantai 5. maaliskuuta 2012

Viimeistä viedään


Nyt se on aivan auttamattomasti käynnistynyt tuo viimeinen yhteinen pentuviikko ja viikonloppu lähestyy väistämättä. Toki ymmärrän, että lasten on aika lentää omiin koteihinsa mutta kyllä se haikealta tuntuu.  Lotta mamma on edelleen sitä mieltä, että lasten on saatava maitoa, tänään harjoiteltiin jo että ei joka kerta enää "tissitetä" ja Lotta lähti ulkoilemaan kun ruokinta alkoi, jotta  pystyisi unohtamaan  sen  imettämisen ja hyvin se sujuikin. Loltalta tulee vielä maitoa mutta ei kovin runsaasti joten varmasti nyt alkaa vieroitus olla paikallaan. Imettäminen alkaa olla enemmänkin vain äipän ja pentujen hellimishetki. Tänään otimme lapsista sitten viimeiset nassukuvat.



 Nro 1 Prinsessat aloittavat ja tässä pikkuinen luupinkki.



Nro 2 Ruskea prinsessa



Nro 3  Pinkki prinsessa



Nro 4 Lila prinsessa



Nro 5 Oranssi prinsessa



Nro 6 Luusininen prinssi



Nro 7 vaaleansininen prinsessa



Nro 8 vihreä prinssi



Nro 9 harmaa prinssi



Nro 10 sininen prinssi



Nro 11 keltainen prinsessa



Nro 12 beige prinssi



Nro 13 punainen prinsessa.

Huomenna saapuu vielä kahdet vieraat ja keskiviikkona yhdet ja sitten ovatkin vierailut päättyneet. Sen jälkeen pennut alkavat valmistauta kotiin lähtöön, ensin peseydytään ja testataan ja tutkitaan ja sitten se tapahtuu. Monessa perheessä taidetaan tällä hetkellä laskea päiviä. Tänään käytiin Milanan kanssa hankilenkillä ja olipas lämmin auringonpaiste.



Hei me tunnetaan.



Tää on niin suloinen, saanks mä tän?



Hei mulla on aivan upeet kitarista.



Belunan Kingly Milana



Kevättä ilmassa.



Tää on koiran elämää



Pitkin hangen pintaa kun saa juosta



Mulla on kivaa.



Tuolla menee hiihtäjä, huomatko mamma.



Sitten nappasin tuolta Tarjalta muutaman kuvan kaksikosta Paloma ja Banjo joilla on myös ollut hauskaa



Belunan Fazer Banjo ja Belunan Magic Paloma



Ihanat murut



Paloma

Sitten on vielä kuva Pontuksesta  Milanan veljestä.



Belunan Kingly "Pontus"



Pontus on tuulitukka

Ai pitkin vielä kertoa, että pennut ovat syöneet tänään puolukoita, ne eivät nyt ihan varsinaisesti kuuluneet ruokalistalle, pennut pääsivät taas aamulla kuten jokainen aamu pentuhuoneesta pois ja juoksujalkaa ne tulevatkin tänne asunnon puolelle. Olimpa sitten unohtanut Pilven ruokakupin jossa oli pelkkiä puolukoita jäljellä koska Pilvi oli ne jättänyt kun ne olivat kokonaisia, mutta eivät ole enää pennut suoraan hyökkäsivät niiden kimppuun ja ennekuin ehdin kissaa sanoa olivat puolukat hävinneet. Ruokalistalla on tänään  myös ollut sanomalehtipaperia, minun saappaani talouspaperirulla, roskia lattialta ja KePon vetoketju. Siis älkää olko huolissanne kyllä vauvat hyvin kasvat monipuolisella ravinnolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti