tiistai 29. syyskuuta 2015

Koulupäivä

Tännän taas oltiin opiskelemassa kasvattaja akatemiassa. Aika kului kuin siivillä. Tänään sitten etsittiin teorian jälkeen oikeista koirista lapoja, olkaluita ja lantioita. Arvioitiin niiden kulmaa ja pituutta. Opittiin mitä vaikuttaa jos koiralla on lyhyt lantio. Arvioitiin myös koiran liikkeitä. Nyt sitten taas pitää tutkia noita omia koiria ja kirjata ylös asioita niistä. Puhuttiin myös pehmeistä välikämmenistä.
Tämä pieni eläin on ihanan pehmeä ja asustaa minun kukkapenkissäni.
 Otetaanpas tähän sitten Paloman terveiset. Paloma on tänään voinut hyvin, vaikka aamulenkki ei ollutkaan mikään pikaliikuntasuoritus, vauhti oli aika verkkainen, eli ulkoilutimme vauvoja sitten hitaasti mutta varmasti. Ruoka on kuitenkin maittanut tänään hyvin ja lihaa on syöty toista kiloa vauvojen kasvattamiseksi.
 Vauvat ovat nyt 36 vuorokautta ja niitä kutsutaan virallisesti varhainen sikiö. Kaikki elinjärjestelmät ovat jo kehittyneet esiasteisiksi, kun kudokset ovat erilaistuneet muuttuu  sitten vauvoja kutsutaan sikiöiksi. Sydän sykkii jo kaikilla, mutta karvapeite kehittyy vasta 40 vuorokauteen mennessä, joten kohta siellä ollaan sitten jo turkki päällä.
 Neljännestä tiineysviikosta lähtien vatsaontelo alkaa laajentua, mutta nopeinta se on 6 viikon jälkeen.
 Narttu kärsii usein närästyksestä ja nartun ruokahalu voi kärsiä. Palomallakin on närästystä välillä ja silloin saakin miettiä mikä on se ruoka joka maittaisi. Sitten olemme saaneet kuvia Paloman veljestä Nelsonista ja Nelsonin ja Taigan lapsesta Oliverista.
Isä ja poika

Oliver ja Nelson

Isän ylpeyttä, minun poikani

Oliver

Muru

Mihin minä joudun mun tassujen kanssa kun ne on niin pitkät

Me katsotaan iskän kanssa yhdessä

Belunan Magic Nelson

Voiko aurinkoisempaa hymyä ollakkaan.



 Sitten naiskauneutta prinsessat Lotta, Tara ja Mila.
Kolme prinsessaa

Mulla on uudet valjaat, mä en tykkää niistä. Ainakin ne on väärän väriset.
 
Kaikkien kukkapenkkien kauhu Keela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti