tiistai 29. marraskuuta 2016

Eläinlääkärin vierailu

Tänään sitten meille saapuivat pentuja tapaamaan eläinlääkärit Aino Virkki ja Saara Lindqvist Eläinlääkäripalvelu Valosta (http://elainlaakarivalo.fi/elainlaakarit/). Kiitos tuhannesti hyvästä pentuetarkastuksesta, niin kaunista pentujen käsittelyä. Pennut laittoivat kyllä kaikkensa peliin meno oli välillä ihan hepulimaista ja sai siinä naurua pidätellä kun mentiin tuhatta ja sataa ympäri asuntoa.
 Kaikkien pentujen yleistilaksi todettiin hyvä. Raajat ja liikkuminen, purenta , silmät ja korvat ok. Sydän - ja hengitysäänet  normaalit kuten myös karvapeite ja sukupuolielimet. Eläinlääkäri totesi pennut vahvaluustoisiksi ja erityisen kauniit takapäät omaaviksi. Kehuja saivat myös pentujen kauniisti kehittyneet jalat.

 Pennut saivat myös mikrosirut ja näin on vain rekisteröintiä vailla. Tiedot on jo lähetetty kennelliittoon ja nyt vain odotellaan rekisterikirjojen saapumista.
Hienot korvat

Mikäs pienieläin se siten tämä on

Sitten katsotaan purentaa

 Todella kätevää kun eläinlääkärit tulevat kotiin ja hoitavat tarkastuksen täällä. Myös Pilvi ikuinen pentuni pääsi tarkastukseen.
Pilven sydäntä kuunneltiin ja se kuullosti ihan hyvältä ja voimakkaalta.

Kaikesta tästä toiminnasta oli seurauksena täydellinen väsähtäminen ja unta piisasi monta monta tuntia mutta nyt on meno taas entisen lainen. Huomenna onkin sitten jännittävä päivä monella tapaa. Pentutestaaja Kaisa Hilska Koirataidosta saapuu testaamaan pennut ja sen jälkeen teen lopullisen päätöksen mikä pentu  pääsee mihinkin kotiin. Perheet ovat olleet todella kärsivällisiä ja jaksaneet oddotella kasvattajan päätöstä. Huomenna se kasvattaja sitten vihdoin osaa päättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti