perjantai 11. marraskuuta 2016

Iskän terveiset

Tänään sitten pennut saivat Max isukin terveiset. Pennut olivat innoissaan tartuttamassa oman tuoksunsa Marjon vaatteisiin, jotta Max isukkikin saa lastensa terveiset.
Kiitos Marjo vierailusta.
 Perro poikakin oli käynyt rokotuksilla ja pääsi katsomaan tyttöjä tuonne meidän pihamaalle.
Perro

Komea poika

Tästä ei maski paljon parane.
 
Tässä sitten velipoika Reno ja äippä Paloma, joka alkaa olla pienen näköinen poikansa rinnalla.
Mutta sitten pentu-uutisiin. Pennut ovat nauttineet tänäänkin matolääkettä, pikkuisen se sai joidenkin vatsan löysälle, mutta ei onneksi mitään ripulia. Ei mitään hyvän makuista tököttiä. Tänään kaupassa tuntui, että pennuilta puuttuu juuri tuollainen peti ja niimpä minä ujutin sen ostoskärryyn mukaan.

Uusi peti kyllä huomioitiin

Eihän tässä pysy  mitenkään.

No joo ihan hyvä peti taitaa olla.
 
Siskokset


Voi rakkaus näitä ihanuuksia

Voi miksi minä tummana synnyin miks en syntynyt vaaleana, minun armaani ei lemmi tummaa hän lempii vain vaaleata. Onneksi nuo laulun sanat eivät pidä paikkansa tämän rakkauspakkauksen kohdalla. Mikä ihana tumma neito.

Punainen tyttö

Keinoemo

Mäkin haluan keinoemon kainaloon

Ja niin uni tuli

Ja tuhina täytti huoneen

Nallen hoitoa

Minä puren nallea hännästä.
Odottamani leokalenteri sitten vihdoin tänään tuli ja posti oli siihen kirjoittanut, lähetys vaurioitunut kuljetuksen aikana ja virkailija sanoi että on taittunut kaksinkerroin. Minä vein paketin kotiin ja ryhdyin katsomaan vaurioiden suuruutta, ei nin yhtään mitään vikaa ei jälkeä mistään taittumisesta. Kiitos vaan pakkaajalle hyvin oli pakattu. Harvoin sitä tunnustetaan virhe mitä ei ole tapahtunutkaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti