maanantai 3. huhtikuuta 2017

Se on vain koira.

Posti toi tänään ihanan lahjan, kirjan nimeltä se on vain koira, jonka on kirjoittanut Katja Makkonen. Kirjassa on 10 koiratarinaa tosielämästä. http://se-on-vain-koira.webnode.fi/   tuosta linkistä pääset tutustumaan kirjaan ja tilaamaan kirjan suoraan kirjailijalta.  Tässä ote kirjasta:
TOIVO
Viikot kuluvat ja kevät alkaa tehdä tuloaan. Eräänä sunnuntai-
aamuna, kun puut ovat jo hiirenkorvilla tulee Päivin tytär kylään.
Tytär parkkeeraa autonsa olohuoneen ikkunan eteen ja tulee
sisälle taloon kepein askelin. Tytär on hyvällä tuulella. Mistäs
nyt tuulee, Päivi kysyy. Tyttärellä on yllätys. Odota haen sen
autosta. Ja siinä se on. Se seisoo olohuoneen ovella korvat
pystyssä. Sen turkki on kiilloton ja kauhtuneen näköinen, kuin
pesussa nukkaantunut villavaate. Sen silmät ovat kirkkaat ja
täynnä toivoa. Se on se koira. Päivi ei saa sanaa suustaan - tuijottaa vain kuolleista herännyttä naapurin koiraa, joka seisoo hänen olohuoneessaan punainen kaulapanta kaulassaan. Lopulta koira astelee rauhallisesti Päivin luokse sohvan viereen ja painaa kuononsa Päivin jalkojen päälle. Varovasti Päivi silittää koiran päätä. Silittää kylkiä, joissa tuntuu muhkurat kylkiluiden kohdilla. Silittää kaulaa ja tuntee ruvet, jotka ketju on siihen hangannut..

 

En ole koskaan lukenut kirjaa joka on koskettanut minua niin paljon kuin tämä kirja. En pystynyt lukemaan kirjaa yhtämittaa vaan välillä oli pidettävä taukoja koska kyyneliltäni en pystynyt jatkamaan lukemista. Suosittelen lämpimästi tilaamaan kirjan sillä kirjan luettuasi sanonta se on vain koira on saanut ihan uuden merkityksen. En ole koskaan aikaisemmin miettinyt kuinka monen ihmisen elämään koira voikaan jättää tassunjälkensä sen lisäksi että se jättää sen sinun omaan sydämeesi.
Tara ja Mila
Lentävä leo

Bella
Aallkko kutsuu, kohta Tinca lähtee merelle.
Kiitos taas ihanista kuvista joita olen teiltä saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti