sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Joskus onnistuu

Joskus onnistuu vaikka vahingossa, tuottamaan hyvää mieltä jollekkin ja jopa itselleen. Minulle soittelee jonkin verran ihmisiä noissa koiraongelmissa ja en koskaan ole kieltäytynyt auttamasta jos vain osaan nyt tuli saamastani viestistä jotenkin erityisen ihan olo sen teki varmasti mukana seurannut kuva, jota en tietenkään voi julkaista.  Minulle soitti noin kolme viikkoa sitten huolestunut vastasyntyneen isä ja kertoi, että heidän nuori sakemanni uroksensa ei "hyväksy" lainkaan perheen uusinta tulokasta. Koiraa ei voitu päästää samaan tilaan vauvan kanssa.  Nyt sain häneltä seuraavan viestin: Hei. Soitin noin vajaa kolme viikkoa sitten ongelmastamme kun tulimme kotiin vastasyntyneen kanssa, jota koiramme ei "hyväksynyt" ja nyt tilanne on tämä! Kiitos sinulle erittäin paljon neuvoista sillä nyt meillä on karvainen lapsenvahti. Mukana oli ihana kuva vauvasta ja karvaisesta lapsenvahdista poski vasten poskea .Tulipas niin hyvä mieli kun pystyi auttamaan.
 Usein ongelmiin on helpporatkaisu, mutta sitä ei aina vain itse keksi, sillä kyllä koirien sielunelämäkin on aika monimutkaista opiskella.
 Tänään Taiga ja Keela olivat koirakuvauksessa tuolla Liedon Vanhassalinnassa ja olipas upeita kuvauspaikkoja, sinne täytyy itsekkin mennä joku päivä kuvaamaan koiria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti