tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kesällä treffaillaan

Hauska katsella kun Belunalaiset tapailevat toisiaan ja sitten lähettävät minulle hauskoja kuvia tapaamisista. Lähdetäänpä purkamaan ihania kuvia kaikkien ihailtavaksi. Tässä aluksi sisarusten tapaaminen Vega ja Nuka viettivät yhdessä aurinkoista kesäpäivää.









 Seuraavissa kuvissa on sitten Romeon ja Bellan tapaaminen.

 Koiratkin osaavat nauttia kesän riemuista ja toistensa seurasta.
 Kesä on myös grillijuhlien aikaa ja siihen puuhaan Oliver ja Nepa ovat aina valmiita osallistumaan. Kesällä tapahtuu myös ikäviä asioita. Amalia joutui lääkärin hoitoon koska Amalia muuttui syömättömäksi ja apaattiseksi, Amalialla todettiin märkäkohtu, Amalian tapauksessa se oli haastavaa koska Amalia ei vuotanut lainkaan ulos päin kuten Bianca teki.
 Toivotamme kaikki Amalialle pikaista paranemista ja wau mitkä pöksyt. Barbillakin on ollut terveysongelmia ja tänään on selvinnyt, että Barbilla on pitkä pehmeä kitalaki, joka aiheuttaa hengitysvaikeuksia, rahinaa hengityksessä ja jaksamisongelmia. Barbin ongelmaan on ratkaisuna laserleikkaus, mikä antaa avun kyseiseen vaivaan. Samalla tutkittiin myös Barbin kurkunpää ja katsottiin onko merkkejä kurkunpäänhalvauksesta, varsinaista halvausta ei löydetty vasen puoli oli hieman laiskempi kuin oikea, mutta tällä eivät Barbin oireet selittyneet. Toivotamme myös Barbille pikaista paraneista.
 
Paloma mökkeilee


Lumo on opetellut uimaan

Rudolf nauttii kesän kukkasista.

 Tällä kertaa siis tässä kasvattien kuulumisia ja kuvia.

1 kommentti:

  1. Päivityksiäsi on mielenkiintoista lukea.
    On upeaa, että kerrot kasvattiesi terveyshaasteista aina avoimesti.
    Arvostan sitä todella paljon.

    Hyvää kesän jatkoa,
    Hanna

    VastaaPoista